lauantai 27. syyskuuta 2014

Lepoa ja herkuttelua

Taas yksi päivä lähempänä reissua mutta vaikka fiilikset nouseekin koko aika sen suhteen korkeammalle niin ei pidä unohtaa että elämä on tässä ja nyt. Vetkuttelin onnistuneesti yli puolenpäivän heräämisen kanssa ja hyvin levänneenä otin uuden päivän vastaan.

Muistin alkuviikosta että minulla on käyttämätön lahjakortti Gringos locosiin Helsingin keskustaan joten jätin tarkoituksella "aamupalan" väliin. Paikka on erittäin rento ilmapiiriltään ja tunnen henkilökunnan hyvin tarjoilija ajoiltani joten rennosti huppari päällä ja pihvi mielessäni suuntasin paikanpäälle.

Vuohenjuustosalaattia, naudan ulkofilettä, ylikypsää possua ja mutakakkua vaniljajäätelön kanssa... Lohturuokaa parhaimmillaan ja äijäkerroin kohdillaan. Varsinkin pääruoka tarjoiltuna jenkkivankila tyylisellä metalli tarjoitin/lautanen yhdistelmällä hiveli maskuliinista puoltani ja tunsin miten testosteronitasoni nousi jokaisella lihaisalla suupalalla. Taustalla soiva rokkenrolli kruunaa tunnelman. Buenas noches ja muchos gracias. Mahani kiittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti