maanantai 24. marraskuuta 2014

Hieman oli univelkaa

Ensimmäinen viikko pääruoissa takana ja olipa melkomoinen viikko. Tuollaista pyöritystä harvoin saa kokea ja kaikki huipentuikin sitten lauantai-illan serviisiin jossa Bilbaon pormestari oli pääosassa. Viini virtasi ja käytössä oli hieman erityyppinen menu. Erilaista pikkupurtavaa friteerattuna ja vartaissa. Oli harmikseni sen verran hoppu etten kerennyt kuvaa nappasemaan mutta hyviä muistoja jäi senkin edestä. Yllättäen ilta taas vähän venähti mutta sitähän se tällä alalla on.

Seuraavien viikkojen tavoitteena on tosiaan saada nuo pääruoat haltuun joten yritän hieman avata niitä seuraavaksi. Kalaosastohan mulla jää viimeiseksi ja niihin sit ajallaan. Ensimmäiset annokset mitä meiltä yleensä nousee on kanamuna-perunapyree-sieni, kampasimpukkaa artisokan kera, katkaravut tai karamellisoidussa maissirouheessa friteeratut kanakuutiot. Sitten on härän häntää, härän poskea, filettä, hirven sisäfilettä ja härän turpaa. Sit on ruokia jotka ei oo aivan omaa osastoonsa mun päässä vielä löytäneet esim possun kaulaläskipala joka oli aivan upean makuinen vaikka se sänkiosasto hieman nosti mulla toista kulmakarvaa. Ai niin ja meidän linnut tietty. Eli kyyhky ja sit toinen riistalintu jonka nimen kaivan tähän blogiin vielä alkavan viikon aikana. Noihin kun vielä lisätään ne toistakymmentä kastiketta päälle niin mulla onkin ihan kiitettävästi hommaa edessä ja runsaasti kirjoitettavaa tänne blogiin. Sain tehtyä yhden videonkin taas mutta siitä tuli niin pitkä ja junnaava että jätin sen suosiolla pois. Jotain lyhempää ja sellaista mistä näkee vähän mitä oikeasti keittiössä tapahtuu.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti