torstai 18. joulukuuta 2014

Hard work puts you in a way of good luck

Taas alkaa yksi kappale olla valmiiksi kirjoitettuna tähän kirjaan jota elämäkseni kutsun. Kaksi kk Baskimaalla oli tuli ja meni. Pääosin töiden merkeissä mutta sisältäen kuitenkin niin paljon hienoja juttuja etten voi kun taas kerran katsoa ylöspäin ja kiitää.

Kaikki tietää että elämä ei ole pelkkää nousuhumalaa ja siemensyöksyä mutta jos olet valmis tekemään kovasti töitä ja olemaan nöyrä tekemäsi edessä niin mahdollisuus löytää sinut ja silloin ainoa asia joka jää vastuullesi on sanoa kyllä.

Yksin luoja tietää mitä kaikkea tämäkin matkaaja on saanut kokea ja toisaalta miten se on projisoitunut ympäristööni mutta aina sieltä on kuitenki noustu ja voin sanoa että vastaisuudessakin tulen tekemään kaikkeni että työnantajani, läheisimmät ihmiset, perheeni tulevat olemaan tyytyväisiä nykyiseen suuntaan elämässä. Omasta mielestäni paras lahja näille ihmisille jotka oikeasti merkkaavat on olla ja tulla parhaaksi mitä voit tulla ja ennenkaikea löytää onnellisuus ja intohimo siihen mikä merkitsee sinulle eniten. On se sitten ruoanlaitto, vetouistelu, vanhemmuus tai olla vaikka maailman paras johdon assistentti. Loppuenlopuksi kenenkään mielipide ei merkitse mitään koska jos pistät sydämesi johonkin asiaan, tulet olemaan loistava ja se kyllä huomataan. Joten ainoaksi asiaksi jää enää sanoa kyllä kun se mahdollisuus tulee eteen tehdä jotain siistiä.

Enkä mäkään oo kukaan tai mikään sanomaan tai kertomaan kenellekkään yhtään mitään. Tää on vaan asia minkä itse olen huomannut elämässä.

Ikää 37 and still smiling you fuckers ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti