maanantai 1. joulukuuta 2014

Joku siis oikeasti jopa lukee näitä

Reilu kuukausi sitten aloitin kouluprojektina tekemään tätä blogia ja jo silloin päätin että yritän tehdä sen mahdollisimman hyvin ja samalla opetella minkälaista tämä on. Aiheena siis tosiaan tämä Bilbaon reissu ja ennenkaikkea minkälaista arki täällä on töineen kaikkineen. Esim tänään päivä on mennyt levätessä, siivoillessa, tiskatessa, pyykkiä pestessä ja kaupassa käymisessä. Ei ehkä sitä kaikkein hohdokkainta mutta lupaan että niitä siistejäkin juttuja vielä tulee vastaan.

Tämän muutaman tunnin aikana kun julkasin viimeisimmän tekstini on lukukertoja tullut reilu 50 ja kaiken kaikkiaan niitä on tullut tämän reissun aikana jo 1500 joten sinulle lukija nostan hattuni, kiitän mielenkiinnosta ja toivon että edes hetkittäin seuraaminen on ollut viihdyttävää. Olen jopa hieman hämilläni tästä huomiosta.

Jahka saan koluttua Aizianin aiheena läpi tulen siirtymään itse kaupunkiin ja siihen miten itse koen ja näen sen ja luonnollisesti kuvaan kaiken kiinnostavan. Sitten tulee kotiin paluu ja joulu ja joululoma ja uusivuosi mutta koska seuraava kohteeni on myös huomattavan kiintoisa niin tulen varmastikkin jatkamaan blogin tekemistä ja katsotaan miten tämä kehittyy ajan kanssa.

7.1 tulen jatkamaan seikkailujani Helsingissä ravintola Nokassa Keittiöpäällikkö Ari Ruohon opastuksella ja takaan että siitäkin on paljon kerrottavaa.
http://www.ravintolanokka.fi/


Hyvää ja ennenkaikkea rauhallista joulunodotusta kaikille !!!


1 kommentti:

  1. Täällä yksi varsin yllättävä lukija ilmoittautuu ;) Terkkuja rekuilta! 20 päivää.

    VastaaPoista