tiistai 7. lokakuuta 2014

KV asiat taas etenee mutta entäs minun kitarani

"Mr Janne Nykänen is a Restaurant Cook student in Omnia Vocational College in Espoo, Finland. He is travelling to Bilbao, Spain for traineeship. Mr Nykänen will need his Chef's knives in his work and therefore is bringing them with him from Finland".

Notta jos aletaan ihmettelemään miks kaveri liikkuu hela vyöllä ni lupa on oikein koulun pualesta.

Itseasiassa jossain vaiheessa ehdin jo siihenkin suuntaan ajatusta laittamaan että mitenköhän lentokentällä suhtaudutaan salkkuun täynnä veitsiä. Villein noista mielestäni on toi yks kuorimis/koristelu-veitsi jossa terän muoto on alaspäin kaartuva. Tottakai ne menee ruumaan mutta onneks on vielä erikseen lappu ja suositus koululta että mainitsee erikseen laukun sisällöstä ettei tule ongelmia. No siitä päästäänkin seuraavaan kohtaan eli minun erittäin rakkaaseen kitaraani. Olen nyt pari päivää tässä selaillut nettiä ja todennut että kauniilla hymyllä varustettuna, kitara nätisti kantopussissa selvitykseen ja ilman muita käsimatkatavaroita yritän päästä koneeseen kitaran kanssa. Wish me luck with that...

Tässä viimepäivinä olen huomannut että odotan sitä reissua jo ehkä liiankin innokkaasti ja tunnetusti odottavan aika on pitkä. Yritän saada tehtyä jotain fiksua tässä odotellessa mutta en tee mitään lupauksia tämän blogin suhteen ennenkun reissu alkaa. Ainakin juuri nyt pää lyö luvattoman tyhjää joka tietysti minut tunteville ei tule mitenkään yllätyksenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti