tiistai 21. lokakuuta 2014

Nyt ollaan jo kovasti lähtökuopissa

Neljä kokonaista päivää ja siihen päälle noin 12 tuntia kun suuntaan lentokentälle ja työssäoppimismatkani Bilbaoon alkaa. Nythän saa jo jännittää..

Ravintolaksi on valikoitunut Restaurante Aizian jossa pääsen tutustumaan paikalliseen ruokakulttuuriin todella upeissa maisemissa. Paikka sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päästä Guggenheimin museosta Melia Bilbao hotellin yhteydessä.



Kävin maanantaina vielä viimeisen kerran koululla koska osa luokkalaisistani suorittaa juhla- ja catering työssäoppimista ja heidän jaksoon kuulu lähiopetuspäivä maanantaisin. Itse olen jo suorittanut kyseisen Top-jakson mutta opettaja pyysi mukaan enkä minä missään nimessä halunnut jäädä paitsi kyseisestä oppitunnista. Aiheena oli rapujuhlat ja pakko myöntää että päivä lukeutui parhaimpiin tähän asti koululla. Kuten kuvasta näkyy niin tuon pöydän äärellä oli mukavaa jättää hyvästit luokkalaisille ja vaihtaa muutenkin ajatuksia tulevasta.



Sain järjestettyä myös seuraavan työssäoppimispaikkani joka alkaakin heti reissun jälkeen 7.1.2015 Ravintola Nokassa. Oli kiva jännittää välillä muutakin kuin tuota matkaa ja enpä muista milloin olisin viimeksi hermoillut yhtä paljon kuin ruuhkassa katajanokalla viisi minuuttia ennen sovittua tapaamista. Luojan kiitos Keittiöpäälliköllä oli kokous kesken ja parin minuutin myöhästyminen ei haitannut. Niille jotka minut tietävät ja tuntevat niin olen mieluummin tunnin etuajassa kuin minuuttiakaan myöhässä yhtään mistään. En ole aiemmin käynyt kyseisessä ravintolassa ja suuri kiitos luokanohjaajalleni tästä mahtavasta suosituksesta. Tiedän jo nyt että kyseinen jakso Nokassa tulee antamaan paljon tulevaa uraani ajatellen.



Seuraava päivitys tuleekin sitten luultavasti lentokentältä ja tämän Blogin virallinen elämä voi alkaa.

"Vaikka sydän itkee ikävää ja matkaan lähtö tuntuu suloisen katkeralta
tiedän että vain pienen hetken päästä olen takaisin
ja paluu tulee tuntumaan sitäkin suloisemmalta"



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti